L'Associació Catalana d'Altes Capacitats Intel·lectuals per a Adults és una associació gratuïta i sense ànim de lucre.

La nostra missió és treballar en la definició de les Altes Capacitats Intel·lectuals i explicar-ho a la societat, a més d'esdevenir un punt de trobada.

Qui som?


ACACIA és una associació sense ànim de lucre, que té per objectiu promoure la identificació i desenvolupament de les Altes Capacitats Intel·lectuals en persones adultes.

Els nostres objectius

Z

Detecció

Promovem la identificació i desenvolupament de les Altes Capacitats Intel·lectuals en persones adultes.

U

Definició

Contribuim en la definició de les Altes Capacitats Intel·lectuals

Trobada

Som un espai de trobada comú per a persones adultes amb Altes Capacitats Intel·lectuals.

Avui som

Estatuts d'ACACIA

Estatuts de 23 de Juliol de 2014

Breu Història

ACACIA va néixer el 23 de juliol de 2014 a Catalunya, amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a les persones amb Altes Capacitats Intel·lectuals (ACI).

Què fem?

ACACIA organitza activitats, trobades i projectes de treball per a les persones sòcies, on són elles mateixes qui dinamitzen cadascuna de les propostes, organitzats en grups de treball i comissions.


A més, com a associació col·laborem amb universitats, fundacions, professionals i grups d’investigació que treballen a l’entorn de les Altes Capacitatas Intel·lectuals.

ACACIA és també un canal per als mitjans de comunicació per trobar persones amb ACI que vulguin participar en entrevistes o articles que difonguin les ACI en adults.

Associació Catalana d'Altes Capacitats Intel·lectuals per a Adults

@infoacacia | info@acacia.cat